Beszámolók


23.Március

"Kedvenc színésznőm Farkasházy Réka. Nagyon szeretnék vele személyesen is találkozni és egy kicsit elbeszélgetni... A közelgő szülinapomra szép meglepetés lenne ez a találkozás" - írta a 14 éves Nóri a Csodalámpának. Kérése - sajnos, csak egy héttel a születésnapja után - március 16-án teljesült.
A találkozóra a Művészetek Palotájában került sor. Nóri számára már ez is meglepetés volt, hiszen - egy kerekesszékes munkatárs vezetésével és Várkonyi Attila, az ismert Dj. Dominique kalauzolásával és, természetesen, Réka kíséretében - megismerhette az épület minden zeg-zugát, még a Fesztivál Színház színpadára is bekukkantottak, ahol az Elizabeth próbájába nézhettek bele. Mire befejezték a ház megtekintését, Nóri is feloldódott, és a kávézóban - habos kakaó és sütemény mellett - sor került az annyira várt beszélgetésre.
Mivel ez kettőjük között történt, az én beszámolómnak itt már vége van. Annyit még elárulhatok, hogy Várkonyi Attilától mindketten meghívást kaptak egy Megasztár koncertre - s akkor majd sor kerül egy újabb találkozóra Réka és Nóri között.
Nórinak mindenesetre lesz miről mesélni az osztálytársainak, barátainak...

Köszönjük az Ypsylon Média (Földesi Judit) és Várkonyi Attila segítségét!

Joó Gabriella
kívánság koordinátor
2006.03.17.

Archívum



Belépés