Beszámolók


14.Március

Virág 2006. március 7-én - egy "fránya" vérvétel után - találkozhatott a "Csacska angyal" szinkronhangjával, Mezei Kittyvel. (3. kép) Tekintettel arra, hogy Virág nővére, Dóri is nagy rajongója a sorozatnak, és neki is kell kezelésekre járni az intézetbe, így mindkettőjüket sikerült boldoggá tenni. Kitty nagyon készült a lányokkal való találkozásra (lásd 4. kép, 7. kép), csodálatos ajándékokkal lepte meg a gyerekeket.

Virág és Dóri egyébként az utcájukban élő gyerekekből alakult "Csacska angyal fun club" tagjai. Amint a szülők elmondásából kiderült, az egész birodalmuk erről a tényről árulkodik: képek, poszterek a gyerekszoba falán.

Nem is feledkeztek meg a club otthon maradt tagjairól, autogramot gyűjtöttek Kittytől mindenkinek. (25. kép) Tekintettel arra, hogy - meglepetés révén - az előre "meggyártott" kérdések otthon maradtak, így szülői segítséggel ugyan, de kifaggatták Kittyt a szinkronstúdió és a sorozat életéről. (12. kép) A beszélgetés közepette pedig Kitty felajánlotta az egész családnak, hogy látogassanak el a szinkronstúdióba, hogy megnézhessék, hogyan is dolgoznak ők. Erre a kirándulásra az alapítvány is elkíséri majd a lányokat. A találkozó végén a két gyerek megköszönte Kittynek, hogy meglátogatta őket a kezelés után. Virág egy csodálatos saját versikével, Dóri pedig egy általa fűzött karkötővel lepte meg Kittyt. (20. kép, 21. kép)

Tehát lesz még folytatás!
Köszönjük mi is Kitty! (17. kép)

Sulija Anikó
Piacsek István
kívánságkoordinátorok
2006.03.07.

4. kép:7. kép:
25. kép:12. kép:
20. kép:21. kép:
17. kép:

Archívum



Belépés