Beszámolók


14.Március


A kívánság utóélete

Blanka az óvodában rendszeresen járt balettozni. Nagyon élvezte, szívesen csinálta. A betegsége következtében nem csak a kezelések miatt kellett abbahagynia, hanem még sokáig nem mehet közösségbe, így balettórákra sem. Így kívánsága az volt, hogy ebben segítsünk neki.

Blanka kívánsága 2006. március 9-én teljesült először. Kováts Tibor táncművész segítségével szerveztünk neki "házi" balett órákat. A mesternő Balogh Orsi csodálatos órát tartott Blankának.

Kezdjük az elején, az alapoknál a foglalkozást! Legyünk törpék, ...
tegyünk egy almát a fejünkre, ...
spicc-pipa, ...
kacsacsőr és így tovább.
Blanka nagyon ügyesen végigcsinálta az összes gyakorlatot, megérdemelte az óra végén a mesternőtől a matricákat.

Köszönjük mi is Orsi, további jó munkát Nektek!
Orsi vállalta, hogy nemcsak egy alkalommal létogatja meg Blankáékat, így a balettórák folytatódhatnak. Az órák végén pedig beszámolunk arról, hogy mennyit fejlődött Blanka.

Köszönet Balogh Orsinak és Kováts Tibor táncművésznek!

Sulija Anikó
Piacsek István
koordinátorok
2006.03.09.


A kívánság utóélete


Blanka és Orsi tovább dolgoznak együtt csütörtökönként, amennyire Blanka kezelései és Orsi más pedagógusi és táncos elfoglaltságai engedik. Blanka balett-tudása szépen fejlődik a rendszeres óráknak köszönhetően. A kislány még egy balett-padot is kapott Orsitól. További jó munkát kívánunk Nektek!

Sulija Anikó
koordinátor
2006.05.16.

Újságcikk

Újságíró kereste fel Blankát és Orsit 2006. június 6-án. Erről szól a Vasárnap Reggel című újságban megjelent cikk: Ha meggyógyul, primadonna lesz

Archívum



Belépés