Beszámolók


12.Május


Zente egy kerti játszóházat kért a Csodalámpától. Zente egy tünemény, ahogy csacsog és minden érdekli. Közösen néztük meg a nagy dobozt az udvarukon. Vajon mi lehet benne?

Megfordítottuk és ott volt a kép... egy csodaszép házikóról. Zente boldogan mesélte, hogy mi van a képen. Arra a kérdésre, hogy ki lakik a házikóban, egyszerűen közölte, hogy Zente. Mivel az idő nem volt alkalmas a felépítésre, megbeszéltük, hogy majd apa segítségével fogják ezt együtt megcsinálni. Azért kipróbálta, hogy milyen a ház (ill. doboz) tetején ülni. Nagyon élvezte és izgatottan várta, hogy majd felépítsék apával. Természetesen Fruzsi kutya is együtt örült vele és elégedetten kerülgette, nézegette a nagy csomagot. Reméljük, hogy sok aktív időt tölt majd új játékával és az még inkább fejleszti majd a mozgásában.

Zente édesanyja írta nekünk:
"Nagyon tetszik neki, és be is váltotta a hozzá fűzött reményeket, mert erősen kapaszkodva ugyan, de nagyon szépen tud benne egyedül is közlekedni! :) Köszönjük szépen még egyszer ezt a csodás ajándékot!"




Köszönjük magántámogatónknak, hogy Zente kívánsága is teljesülhetett!


Végh Tünde és Szabó László
kívánság-koordinátorok
Bükkösd, 2021.05.06.

Archívum



Belépés