Beszámolók


9.Augusztus


Panni „csodalámpás” kívánsága hévízi nyaralás volt keszthelyi városnézéssel!

A családdal a szálloda halljában találkoztunk és összeismerkedtünk. Megtudtuk, hogy többször jártak már Hévízen, és ez a szálloda a kedvenc helyük, mert nagyon családias, kedves a vezetőség és az itt dolgozó személyzet, valamint ez az a hely a környéken, ahol svédasztal van, és külön gondolnak a laktóz- és gluténérzékeny emberekre. Jánka Péter a szálloda marketing igazgatója két és fél órát beszélgetett velünk, nagyon kedves és bizalmas beszélgetés alakult ki egy közös kávézás és kólázás közben...

Érdekesség, (legyen a sors játéka), hogy a bárban az italokat felszolgáló hölgy egy olyan Anyuka, akinek a beteg gyermekét nemrég a Csodalámpa Alapítvány Eurodisneybe utaztatta, így teljesítve a kívánságát. Az édesanya még most is könnyes szemmel mesélte el a történetüket és köszönte meg újra a lehetőséget.

A nap második fele fürdőzéssel, közös frizbizéssel, játékokkal telt, este pedig lufihajtogatás és bűvészkedés volt a szálloda halljában.

A következő napon reggeli után a Festetics kastélyt látogattuk meg Keszthelyen. Utána kinéztünk a Balaton partjára, készítettünk sok-sok képet.

Este szintén lufizás volt, ahol már Panni is hajtogatott, sok mindent megtanult tőlünk ez alatt a rövid idő alatt.

Csütörtökön elérkezett a búcsú pillanata… Nem is gondoltuk az elején, hogy ilyen jól sikerül majd ez a közös pár nap. A búcsúzáskor Panni megfogadta, hogy enni fog zöldséget, gyümölcsöt, és azt is megígérte, hogy meggyógyul.

Reméljük, barátok maradunk!




Köszönjük a Hunguest Hotel Helios Hévíz jelentős támogatását, és azt a kedvességet, amellyel fogadták Pannit és családját!

Köszönjük Gálik Ildikó és nagylánya támogatását!

Köszönjük magántámogatóink segítségét!

Hajdamár Zoltán
kívánság-koordinátor
Hévíz, 2019.07.22.

Archívum



Belépés