Beszámolók


30.Július


Áron arra vágyott, hogy találkozhasson kedvenc dalainak előadóival, a Kowalsky meg a Vega együttes tagjaival. A kívánságot a zenekar felajánlására a Váci Világi Vígalom programsorozat idején tudtuk teljesíteni.

Áron - stílusosan - Kowalsky meg a Vega pólóban érkezett a találkozóra, amikor is a zenekar már éppen próbált az esti fellépés előtt. Áron megilletődötten énekelte az éppen elhangzó dalokat, majd a próba után az együttes tagjai örömmel vendégül láttak minket a nagyszínpad mögötti sátrukban, ahol egy kellemes beszélgetés után átadták Áronnak az előre elkészített, az együtteshez kapcsolódó meglepetéseket, valamint a helyszínen dedikáltak a kisfiúnak egy pólót! Volt nagy öröm!

De még ezt is lehetett fokozni! Áron felmehetett a színpadra, beülhetett a dobok mögé, dobolhatott és magára próbálhatta a gitárokat! A búcsúzkodás után Áron fokozatosan ocsúdott fel, hogy mindez megtörtént, igaz lett, az álma valósággá vált!

Öröm volt látni Áron örömét, hála az élményért!




Köszönjük Szórád Csabának (Jimmy) és a Kowalsky meg a Vega együttes minden tagjának, valamint Király Anita médiamenedzsernek, hogy összefogásukkal teljesülhetett Áron kívánsága!


Kiss Edit és Papp Ferenc
kívánság-koordinátorok
Vác, 2019.07.21.

Archívum



Belépés