Beszámolók


12.Szeptember


A 12 éves abaújkéri Alexet Miskolcon a GYEK-ben gyógyítják. Csendes, kedves, türelmes fiú. Sok időt tölt, s még fog is eltölteni kórházi szobájában, úgy hogy még a folyosóra sem mehet ki. Próbálunk számára nap, mint nap olyan elfoglaltságot találni, amit az ágyban is meg tud csinálni. De délután, s hétvégén azért sokat unatkozik. Ezért azt találta ki, hogy szeretne kérni a Csodalámpa Dzsinnjétől egy PS 4 játékkonzolt, autós játékokkal, mert azok a kedvencei.

Alex kívánsága akkor teljesült, amikor épp egy otthoni tartózkodás után jött vissza újabb, több napos kezelésre. Mikor meglátta a nagy dobozt, felcsillant a szeme, s szája szinte fülig ért a boldogságtól, mert látta a képen, hogy mi van a dobozban.

Hamar kicsomagoltuk a doboz tartalmát, összeszereltük, s feltelepítettük a játékokat. Hát nem volt egyszerű művelet, de sokan segítettek azért, mert látták, hogy Alex milyen izgatottan várja, hogy már elkezdhessen játszani.

Valóban jó elfoglaltság lesz Alex számára ez a játék, mert így biztos nem fog többé unatkozni a kórházi kezelések alatt.


Köszönjük magántámogatóink segítségét!


Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2018. augusztus 01.

Archívum



Belépés