Beszámolók


5.December


Martin álma az volt, hogy kedvenc csapatát, a Real Madridot a Bernabeu Stadionban élőben lássa focizni. Az utazásra a nagyfiú így emlékezik:

„Nagyon sok szép élménnyel gazdagodtunk a madridi kirándulás során. Péntek délután repültünk, az esti fények olyan magasból gyönyörűek voltak, megtudtuk, érkezésünk napján kapcsolták be a karácsonyi fényeket, elképesztő látványt nyújtott.

A szombat délelőtti városnézés után következett a várva várt Real Madrid meccs. Nagyon jó helyen ültünk, beláttuk az egész pályát és a játékosok is eszméletlenül közel jöttek hozzánk. Ráadásul egy izgalmas meccset is láthattunk 5 góllal, ahol 3-2-re nyert a Real Madrid. A hangulat fergeteges volt, amikor 70.000 ember egyszerre szurkolt kedvenc csapatának. Életre szóló élmény számomra.

A meccs utáni szombat esti főutcán való sétálgatást és nézelődést követte a vasárnap délelőtti stadionlátogatás, ahol a sajtószobától kezdve, az öltözőkön át, a cserepadokhoz és a trófeaterembe is eljutottunk, ezzel bepillantást nyerve a játékosok meccs előtti előkészületeibe is.

A stadionlátogatást újabb városfelfedezés követte, a lehető legtöbbet akartuk kihozni madridi látogatásunkból. Azt hiszem sikerült is, ugyanis számos nevezetességet sikerült megnéznünk, köztük az Prado-t, a királyi palotát, a rivális csapat stadionjait a Vicente Calderón-t és a Wanda Metropolitano-t is. Továbbá jártunk még az egyetemvárosban, a Real Madrid edzőközpontjánál Valdebebasban, a Nap Kapuja téren és még sok szép neves helyen is.

Sajnáltuk nagyon, hogy haza kell jönnünk, pár napot még szívesen eltöltöttünk volna Madrid utcáit járva. Soha nem felejtjük el ezt az utazást, ezer köszönet érte a Csodalámpa Alapítványnak, nélkülük ez nem valósulhatott volna meg.

Üdvözlettel:…… Martin”





Köszönjük a Jet Travel Utazási Iroda ismételt támogatását!

Köszönjük, hogy az IRONMAN 70.3 Budapest futói segítették Martin álmának megvalósulását!

Köszönjük magántámogatóink segítségét!


Teschler Mónika
kívánság-koordinátor
2017.11.28.

Archívum



Belépés