Beszámolók


4.December

Bianka kívánságát 300-an teljesítettük közösen, amikor meghívtuk édesanyjával és testvérével együtt az adománygyűjtő rendezvényünkre.

Bár még csak 7 éves, de egyáltalán nem jött zavarba a sok-sok ember láttán, sőt magabiztosan közlekedett a gyönyörűen megterített asztalok között.
Korábban édesanyja elmesélte, hogy az elmúlt 2 évben a kezelések miatt kórházban vagy otthon a lakásban töltötte a legtöbb időt. Leginkább építkezni szeret, így a LEGO lett a kedvenc játéka, ezért a Csodalámpától a sorozat kórházát kérte ajándékba.

Amikor megbeszéltük, hogy a rendezvényen adjuk át, kértük az édesanyát, kísérje fel Biankát a színpadra. Bianka azonban nem kért ebből, hiszen ő már nagy lány... Mikor elhangzott a kislány neve, már ott is termett előttünk.
Fülig érő mosollyal vette át és köszönte meg a két jókora dobozt... majd mosolygó támogatóinktól így búcsúzott: "Köszönöm a figyelmet!"

/ 3



Az asztalukhoz visszaérve azután gyorsan kicsomagolta a LEGO-t és gondolatban már kezdte is összeszerelni a kórházat.
Látva, hogy nem fél a szerepléstől, később a tombolahúzáshoz is Bianka közreműködését kértük.

Hosszú nap volt ez Biankának, de bizonyosak vagyunk abban, hogy a sok szeretet, amely aznap este körülvette, segíti őt a mielőbbi teljes gyógyulásban.


Köszönjük mindannak a 300 vendégünknek, aki megtisztelte az alapítványunkat és elfogadta a meghívásunkat a Hilton Budapest szállodában szervezett adománygyűjtő rendezvényünkre. Támogatásukból teljesülhetett Bianka álma, és jövő évben még jó néhány csodalámpás gyermek kívánsága is teljesülni fog.



Köszönjük az Új Európa Alapítvány MOL Gyermekgyógyító Programjának, hogy 2017-es pályázati támogatásukkal egy újabb kisgyermek álmát váltották valóra!

http://www.ujeuropaalapitvany.hu/





Felkai Márta és Patzauer Gábor
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2017. november 27.

Archívum



Belépés