Beszámolók


4.December

Alexandra kislány kora óta tanul énekelni, már gimnazistaként a helyi musical társulat tagjaként szerepelt iskolai és városi rendezvényeken.

Komoly operációjából felépülve a Csodalámpától azt kérte, hogy szeretne híres énekesekkel együtt egy színpadon énekelni…

Éppen akkor kezdtük el szervezni az alapítvány több száz fős rendezvényét, úgy gondoltuk, Alexandra szívesen részt venne ezen az eseményen. Örömmel igent mondott, hogy ő legyen az esemény egyik „meglepetése” - már csak azt kellett kitalálni: több száz kilométeres távolságból hogyan lehet „egy híres énekessel” gyakorolni. Ez igazi kihívás volt a számára, mert a sok év végi dolgozat miatt az utazásra nem maradt ideje, így internetről tanulta meg a kijelölt dalokat és levelezett a művészekkel.

Elérkezett az a bizonyos hétfő, amikor Hajdúszoboszlóról megérkezett édesanyjával a Hilton Budapest szállodába. Egy rövid várbeli séta után végre találkozhatott a művészekkel, és elkezdődött a gyors egymásra hangolódás. Nem sok idő volt erre, Alexandrát gyakorlatilag „bedobtuk a mély vízbe”, de neki ezen nem is volt ideje gondolkodni, hiszen kezdődött az est.

A zsúfolt bálteremben majd 300 vendég várta kíváncsian a meglepetést. És ez igazán az lett: Zorán a zenésztársaival előadott dalok után felkérte Alexandrát, hogy énekeljenek együtt.
Fantasztikusan, szívből szólt a Mi kéne még című dal. Vastaps Budapesten a budavári Hiltonban… Ezután Alexandra egyedül is elénekelt egy dalt a vendégeknek.

/ 6



A program második felében Alexa Csondor Katával és a Soul Familyvel is énekelt közösen egy duettet, amit újabb nagy tapssal jutalmazott a közönség.
Megható kívánságteljesítés volt ez mindenkinek, hiszen "élőben" láthatták vendégeink, amint egy álom valóra válik.

Csak megjegyezzük, hogy Alexa másnap kontroll vizsgálatra ment a Bókay utcai klinikára… Reméljük, hogy a rendezvényen átélt öröm segíti őt a mielőbbi teljes gyógyulásban.

Köszönjük 300 vendégünknek, hogy megtisztelték alapítványunkat és elfogadták a meghívásunkat a Hilton Budapest szállodában szervezett adománygyűjtő rendezvényünkre. Az ő segítségükkel teljesülhetett Alexandra álma, és jövőre teljesülni fog még jó néhány más csodalámpás gyermek kívánsága is.

Köszönjük Zoránnak és zenésztársainak, Csondor Katának és a Soul Family-nek, továbbá a Hilton Budapest szállodának, hogy segítségükkel valóra válhatott Alexandra álma.

Köszönjük az Új Európa Alapítvány MOL Gyermekgyógyító Programjának, hogy 2017-es pályázati támogatásukkal egy újabb kisgyermek álmát váltották valóra!

http://www.ujeuropaalapitvany.hu/





Felkai Márta és Patzauer Éva
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2017. november 27.

Archívum



Belépés