Beszámolók


14.Szeptember



A kis Gabriella szeret olvasni, nagyon ügyesen rajzol, fest, kézimunkázik, de nagy zenerajongó is. Egy ilyen sokoldalú kislány természetesen nehezen tud dönteni, mivel is lephetné meg a dzsinn, ha egyszer éppen arra járna.

Sokat beszélgettünk és végül a mindig mosolygó, jókedvű kislány elárulta, hogy nagyon szeretné kipróbálni, milyen is lehet mikrofonba beszélni-énekelni-huncutkodni, és mindezt egy "komoly" zenei eszköz segítségével rögzíteni, megörökíteni. A gyerekek kedvence, a Karaoke rendszer mindezt tudja, ezért a kis hercegnő azt kérte, ha lehet, a dzsinn varázsoljon neki egy igazi Karaoke gépet.

Pont akkor érkeztem a kórházba a hatalmas csomaggal, amikor Gabi ebédelt, így aztán egy kicsit várnia kellett, amíg a csodagépezet előbújhatott a dobozból. Bizony nagy volt a meglepetés, mert a kicsi lány nem is sejtette, hogy egy komoly, mindenfajta felvételre és lejátszásra alkalmas Karaoke gépet hoz neki a dzsinn, ráadásul a gép két oldalán lévő szökőkutak a lejátszott zene ritmusára reagálva vizet pumpálnak - mindezt színes megvilágításban. A két mikrofon pedig arra jó, hogy a tesóval együtt lehessen versenyben énekelni, szavalni, mesét mondani, huncutkodni.

Gabi, igazi kis műszaki zseniként pillanatok alatt helyére varázsolta a különböző színű csatlakozókat, a gép máris világított, de a végleges összerakásra estig várni kellett, amikor a kezelés után hazaérve apa segítségével a Karaoke teljesen beüzemelésre kerülhet.

Drága kicsi Gabi, a Csodalámpa teljes csapata kíván Neked mielőbbi gyógyulást és nagyon sok örömteli órát a Karaoke gép használatában.


Köszönjük magántámogatóink támogatását ill. a felajánlást a Kimlei Sárkányok Vízisport Egyesület által szervezett IV. Szigetközi Sárkányhajó Sport és Gyermek Fesztivál részvevőinek, akik tombola- és zsákbamacska-vásárlásukkal segítették e kívánság teljesülését!


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2017.09.11.

Archívum



Belépés