Beszámolók


20.Január


Edu komoly fiatalember, sokat várt erre az utazásra, míg végül orvosai is jóváhagyták a kirándulást, ami számára különleges élményt jelentett.

A kívánság teljesítését a Getafe-ben focizó fiatal magyar focista, Megyeri Balázs és párja Nagy Szofi vállalták, nagy örömet szerezve ezzel Edunak, aki így emlékezett a Madridban töltött napokra:

"Nagyon jól éreztem magam az utazás alatt, izgalmas volt a repülés Madrid felé. Pénteken este megérkeztünk a hotelba, ahova Balázsék vittek el. Másnap bejártuk a várost, megnéztük a nevezetességeket, majd délután 3-kor már ott voltunk a Bernabeu Stadionnál. Nagyon izgatott voltam, majd egy kis várakozás után bementünk a létesítménybe.

Hihetetlen látvány volt az egész stadion belülről, a hangulat is csodás volt. Majd elkezdődött a meccs, el se hittem, hogy ott ülhetek és olyan embereket látok focizni, akiket eddig csak a TV-ben nézhettem, csodálatos érzés volt látni. Hihetetlenül gyorsabbnak tűnik az egész játék a lelátóról. A meccs vége 4-1 lett, nyert a Real Madrid a Getafe ellen.

Vasárnap pihentünk, majd hétfőn stadion túrán voltunk, ahol az egész stadionban körbe vezettek bennünket. Láttam mind a 10 Bajnokok Ligája serleget, amit a csapat nyert és még sok egyéb érdekes dolgot. Majd késő este Balázsék kivittek a reptérre és elköszöntünk.

Csodálatos volt ez az egész utazás, egy felejthetetlen élmény, jó érzés lesz a későbbiekben erre visszaemlékeznem. Nagyon köszönöm az egészet!"


Köszönjük Megyeri Balázsnak, Nagy Szofinak és családjaiknak hogy vendégül látták Eduékat, valóra váltották élete legnagyobb vágyát, eljuthatott egy Real-meccsre!!

/ 3




Bakonyi Joli
kívánság-koordinátor
Budapest, 2015. 12. 10.

Archívum



Belépés