Beszámolók


13.Január


Kata sok műtéten van túl és bár voltak nagyon nehéz hetek, hónapok, most életvidám, derűs kislány, aki egy „okosórát” kért a Csodalámpától, hogy bármikor jelezzen neki, ha a család valamely tagja vagy a barátai keresik.

Az ajándékátadást a Budapest Marriott Hotel és a Jet Travel Utazási Iroda közös szombati jótékonysági főzőrendezvényére szerveztük. Kata szüleivel kicsit korábban érkezett, így együtt bejárták a gyönyörű szállodát. Ezután találkoztunk a támogatóinkkal, a Jet Travel csapatával. A határozott kislány nem lepődött meg, hogy mintegy 20, számára idegen hölgy és úr körülállja, majd átadja neki az ajándékot. De ekkor már nagyon izgatott volt, így nem maradt más hátra, kibontotta a csomagot, miközben mi lestük, mennyire tetszik neki.

Hihetetlen élmény volt látni a kislány örömét, volt közöttünk, aki el is sírta magát. A cég ügyvezetőitől, Toldi Gabriellától és Gál Pál Zoltántól egy plusz ajándékot is kapott, egy trendi színező-könyvet ceruzákkal. Egy kis idő maradt az óra kipróbálására, de következett a szálloda felajánlásában a közös főzés, ahova Kata és szülei is elkísérték a csapatot. Maráczi Imre, Tamás József séfek vezetésével és Kata segítségével a csapat elkészítette a finom menüt, mely közben különleges téli salátaötleteket, valamint a házi gesztenyés makarón elkészítésének fortélyait is megtanulhatták a résztvevők.


Köszönjük a Jet Travel Utazási Iroda és a Budapest Marriott Hotel támogatását, hiszen összefogásukkal sikerült Kata álmát valóra váltani.


/ 2




Felkai Márta
Budapest, 2015. december 12.

Archívum



Belépés