Beszámolók


16.December


Zsófi egy 9 éves bájos kislány, aki nemcsak a játékprogramokkal tölti szívesen az idejét, de szeret a konyhában segíteni az édesanyjának, épp ezért azt gondoltuk, elhívjuk egy pizza sütésre. Szüleivel és nővérével érkezett a Symbol étterembe, ahol a K&H Bank Treasury osztályának kollégái várták őt. A csapat nevében Behán Attila adta át neki a régen áhított XBOX ONE játékgépet. Zsófi teljesen meghatódott, amikor látta, mennyien veszik körül, de gyorsan belemelegedett a beszélgetésbe, s elmesélte, hogy az iskolában nagyon jól érzi magát és leginkább a rajzórákat szereti.

Közben a konyhában előkészítették a pizzát, s néhány hasznos tanács közepette mindenki kapott egy-egy nyers tésztát, melyre tetszés és ihlet szerint rákerülhetett a díszítés. A tervünk az volt, hogy igazi versenyt hirdetünk, de amint elkészült egy-egy remekmű és az kisült, alkotója nem tudta megállni és… -hát ez a pizzák sorsa -… jóízűen megette. Zsófi kissé elfáradt a nagy pizza készítésben, s valószínű már szerette volna minél előbb kipróbálni a játékgépet, így szüleivel elindultak haza.

Zsófi mindannyian azt kívánjuk, hogy nagyon sok örömed legyen a játékokban!


Köszönjük a K&H Bank és a Symbol Budapest rendezvényháznak, hogy közös programjukkal segítettek valóra váltani Zsófi álmát.



Felkai Márta és Kiss Tímea
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2014. november 29.

Archívum



Belépés