Beszámolók


15.December


Lili először nem tudta mit kívánjon a Csodalámpa Alapítványtól, de ahogy nézegette édesanyjával a honlapon található vágyakat, egyszer csak megtalálta azt, amit nagyon szeretne csinálni. Repülni! Nem is akármit szeretett volna látni felülről, hanem a csodálatos Balatont.

Nem kellett sokáig várnia, hogy teljesüljön ez a kívánsága, október hónap hosszú hétvégéjén felkerekedett a család hogy elmenjen Esztergomba ahol egy kis repülőgép várta őket. De nemcsak a gép, hanem egy kedves bácsi, Bánréti Attila a gép pilótája, valamint Pintér Adrienn a Nagykovácsi Amerikai iskola tanárnője, aki azokat a diákokat képviselte, akik egy őszi rendezvény részvételi díjával támogatták Lili kívánságának megvalósulását.

Kicsit mindenki izgult, hogy Lili mit fog szólni a repüléshez, de ahogy felszállt a gép az utasok egyik ámulatból a másikba estek. A csodálatos látvány, a panoráma mindenkit elvarázsolt. Lili a biztonság kedvéért édesapját kérte meg, hogy kísérje el, de hamar kiderült, hogy nem volt ok aggodalomra. Hamar eljött az a perc, amikor Lili „kivette a kormányt” a pilóta bácsi kezéből, és videó tanúsítja, hogy új pilótája lett a gépnek egy kis időre.

Kívánjuk Lili, hogy gyógyulj meg minél előbb és sose felejtsd el azt a fantasztikus délutánt!


Köszönjük az Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola segítségét abban,

hogy újabb álmot válthattunk valóra a hozzájárulásukkal!


Mocsonoky Andrea
kívánság- koordinátor
Budapest, 2014.10.25.

Archívum



Belépés