Beszámolók


22.Augusztus


A hároméves Dominik kívánságait számtalan jó szándékú, segítőkész ember lesi és próbálja teljesíteni az elmúlt hetekben.

A Csodalámpa is beállt a sorba, és egy új televíziókészülékkel lepte meg a csöpp kisfiút. Dominik ugyanis imádja a meséket, egyik kedvence Sam, a tűzoltó.

Egy segíteni vágyó győri tűzoltó támogatónk társaságában ebéd után, a délutáni alvás előtt kerestük meg otthonában a beteg kisfiút.

Dominik először némi távolságtartással, édesanyja ölébe kuporodva szemlélte az ajándékot rejtő dobozt, de hamarosan felülkerekedett benne a kíváncsiság, és teljes erejével segített csomagolni, zacskót tépni.
A dobozból hamarosan előkerült a meglepetés, de kiderült, itt bizony további szerelésre is szükség lesz. Jól jött hát a két nagy és két apró férfi kéz a háznál, hisz csavarozni kellett, elemeket helyre rakni, kábelkígyókkal megbirkózni. Némi közös szerelés után már csak a programozás volt hátra, és Dominik már szörfölgetett is a mesecsatornák között.
Hogy még inkább beleélhesse magát Sam kalandjaiba, egy igazi tűzoltóautós pólóval is megleptük a pici fiút.

A kisfiú az ágyába befészkelődve, kezében a távirányítót szorongatva, egyre laposabbakat pislogva lépett be az álmok mesés birodalmába...

Sok mesés kalandot kívánunk!


Domi nevében is köszönjük az E.ON Zrt. támogatását!


Erdős Réka és Süle Tamás
kívánság-kordinátorok
Győr, 2014. 06.18.

Archívum



Belépés