Beszámolók


26.Március








Máté 8 éves, két komoly műtéten már túl van, nemsokára következik a harmadik, emiatt magán- tanulóvá kellett válnia. Egy tabletet szeretett volna, hogy a kórházban töltött idő kicsit gyorsabban teljen. Játszhat és tanulhat is az eszköz segítségével.

A Tűzoltó utcai II. számú Gyermekklinika, Onkológiai Osztályán találkoztunk.

Máté mellett egy állványon készüléket láttunk és épp folyt a kezelése, így nem is nagyon tudott mozogni. Nagyon örült a tabletnek, türelmesen megvárta, míg be lett üzemelve. Kacagott és ficánkolt, amennyire a készülék engedte. A kedvenc játéka (mi más is lehetne!) az Angry Birds, ezért gyorsan le is töltöttük neki.

Sok időnk nem volt sajnos a kezelés miatt, ezért elbúcsúztunk, de átragadt ránk Máté öröméből. Máté intelligens, érdeklődő és derűs. Reméljük a jövőben is, a műtét és a kezelések ellenére is meg tudja őrizni a vidámságát.

Köszönjük Vándorné Ratimorszky Beáta Csodalámpa önkéntes segítségét, a szervezésben és a kórházban való kísérésben is.



Köszönjük a Karnyújtásra a Csoda címmel a KM5 Önvédelmi Iskola és a Kettlebelledzés Kft. által 2013 év végén megrendezett

jótékonysági rendezvény szervezőinek, támogatóinak az általuk összegyűlt adományt, melyből teljesülhetett Máté kívánsága.

Külön köszönjük a Nemzeti Közszolgálati Egyetemnek, hogy helyet adott a jótékonysági rendezvénynek!



/ 2



Beszámoló az eseményről és a támogatókról:

http://www.km5.hu/beszamolo-2013-as-krav-maga-kettlebell-jotekonysagi-esemenyrol/



Béni Rita
az adományozók képviselője
Budapest, 2014.02.24.

Archívum



Belépés