Beszámolók


27.Február

Mikor meghallotta a kis Benedek, hogy a dzsinn tud varázsolni és megvalósítja a gyerekek legmerészebb álmát is, a mindig mosolygó szemeivel rám nézett, és szinte azonnal közölte, hogy ő egy igazi laptopot szeretne kérni a dzsinntől. Azt is őszintén megsúgta, hogy nem csak tanulásra és levelezésre szeretné használni az ajándékot, hanem megkeresné a legesleges-legizgalmasabb játékokat is, és a a sok szuri és kezelés között szívesen játszana is egy "csöppet" kikapcsolódásként.

Nem is kellett sokat várnia Benedeknek a csodára ! Nagy volt a meglepetés, mikor minden előzetes jelzés nélkül megjelentem a Tűzoltó utcai kórházban, ahol a kisfiú éppen szív ultrahangra várt. Mikor meglátott, nem is sejtette micsoda meglepetés várja.





Amint előkerült a csomagból a laptop, Benedek hangosan felsikoltott, tapsolni és ugrándozni kezdett örömében, majd néhány másodperc után megnyugodva bekapcsolta a gépet és azonnal ismerkedni kezdett a dzsinn ajándékával. Míg egyik kezecskéjével "egerészett", másik kezével folyamatosan simogatta a valóra vált álmot és közben azt suttogta: hát ez nem igaz......, ez az enyém...., juj de jó !





Sajnos rövid időn belül meg kellett szakítania az ismerkedést a számítógép rejtelmeivel, hiszen vissza kellett mennie a vizsgálatokra. Szépen visszacsomagoltuk a laptopot, kezében fogva vitte a doktor bácsihoz, ujjacskáját figyelmeztetőn felemelve azt mondta neki: kérlek szépen nagyon vigyázz rá, amíg én nem leszek itt, mert ez csak az enyém, és ha vége a vizsgálatoknak, akkor rögtön visszaveszem tőled!

Kora délután Benedek már újra magához szoríthatta legjobb "barátját", és boldogan ismerkedhetett az internet világával.




Kicsi Benedek, kívánunk Neked mielőbbi teljes gyógyulást és nagyon sok örömöt a laptop használatában.



Köszönjük az Ernst and Young Tanácsadó Kft. támogatását.








Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2014.02.25.

Archívum



Belépés