Beszámolók


24.Október



Zsófi kívánsága ...
...a Telenor segítségével teljesülhetett.


Zsófi kisgyermek korától lovagol. Súlyos betegsége miatt egy évig fel kellett függesztenie kedvenc sportját. Most, felépülése után már alig várta, hogy újra lóra ülhessen, és ehhez kívánsága egy lovagló felszerelés volt tőlünk, a Csodalámpától.

Október 14-én hétfőn, iskola utánra, edzés előttre egyeztettem a szülőkkel az ajándék átadás időpontját, hogy már aznap kipróbálhassa Zsófi új felszerelését.

Amikor érkeztem, tanulását szakítottam félbe. Az ajándék mérete miatt azonnal lelepleződtem, hogy én vagyok, aki az ő ajándékát hoztam. Zsófi fülig érő szájjal, boldogan bogozta a csomagolást, és lelkesen vette számba, hogy mennyi mindent kapott, és tud majd kipróbálni a délutáni edzésén.

Nem húztuk sokáig az időt, így is késésben volt már kicsit, és türelmetlenül várta, hogy tényleg birtokba vehesse új szerzeményeit. Gyorsan búcsút vettem a kedves családtól, és mint eddig is, átjárt az öröm, hogy mennyire jó másoknak örömet szerezni.

Én is köszönöm! Zsófinak kívánom, hogy szép hosszú legyen ez az ősz, sokat lovagoljon, hogy valamit pótolni tudjon a kiesett egy évből, és amennyire lehet, el tudja felejteni az elmúlt időszak küzdelmeit.




Köszönjük a Telenor Magyarország Zrt. segítségét, hogy adománygyűjtő felhívásuk

és egy jótékonysági koncert szervezésével támogatták Zsófia kívánságát!







Hunfalvy Tímea
kívánság-koordinátor
Budapest, 2013. október 21.

Archívum



Belépés