Beszámolók


24.Október



Nagy szervezkedés előzte meg Virág meglepetésének átadását, egyrészt mert a nagylány által kért telefon már nem volt kapható abban a típusban, a másik hogy mindezt úgy kellett megoldani, hogy ne tudjon róla.

Ismét a Fundamenta egyik struktúrája sietett a segítségünkre, Tóth Anikó és munkatársai első szóra „”ugrottak”, és már indult is a keresgélés. Természetesen (ahogy szokták) nem állt meg ennyiben a dolog, hiszen azért egy kis plusz ajándék is odakerült a telefon mellé. A Váci utcai Café Mentába hívtuk meg Virágot édesanyjával együtt, ahol egy igazi hölgykoszorú fogadta egy úriemberrel kiegészülve. Bármennyire is próbáltunk meglepetést szervezni, egy ilyen nagylányt már nehéz becsapni, még ha a cél jó is.

Virág rögtön a középpontba került és záporoztak is rá a kérdések, róla, a családjáról, iskoláról és természetesen egy kicsit a betegségéről. Egy csésze jó zöld tea mellett kellemesen elbeszélgettünk, de a lényeget azért nem volt szabad elfelejteni, magát a kívánságát. A nagy öröm azért csak akkor jött el, amikor átadták neki az új Sony telefont, hozzá egy tokot és még sok apró, de hasznos ajándékot, amit a hölgyek vittek neki. A kívánságteljesítés végén még egy „gyümölcskosarat” is hazavihettek, hogy a testvérkék is kapjanak valami meglepetést.

Kívánjuk Virág, hogy nagyon sok örömed teljen a telefon használatában és nagyon sok jó hírt kapjál rajta!




Köszönjük a Fundamenta SZEB-nek, ezen belül Tóth Anikónak és munkatársainak,

hogy ismét segítettek egy gyermek álmának valóra váltásában.







Mocsonoky Andrea
kívánság-koordinátor
Budapest, 2013.09.06.

Archívum



Belépés