Beszámolók


16.Október



Balázska Londonja...


11 éves Balázska kívánsága teljesült a piros emeletes buszok városában. Izgalommal és várakozással telve érkezett Balázska a lutoni reptérre apukájával. Már az úton a belvárosi hotel felé kiderült, hogy Balázska nagyon szereti a buszokat, taxikat és a vonatokat… És természetesen mindent tud róluk, típust, gyártót, stb...

Így a londoni városnéző körút kiemelt része volt, hogy ezeket a járműveket ő is kipróbálhassa. Bejártuk a belvárost a piros emeletes busszal, sikerült kipróbálni a gyors Jubilee metrót és a híres fekete taxit is.

A hosszú séták alkalmával csillogó szemekkel figyelte London nyüzsgő hétköznapi életét. Nagy élményt jelentett számára a Londoni Közlekedési Múzeum meglátogatása, ahol régi buszokat, és metrószerelvényeket testközelről nézhetett meg.

Balázska egyik kedvenc programja volt a Kings's Cross St. Pancras pályaudvar meglátogatása, ahol láthatta a nemzetközi EuroStar vonatokat. Természetesen nem maradt ki a programból a Buckingham- őrségváltás, az AquaLife és a Madame Tusseauds Muzeum sem.

Balázs Londonban töltött napjai sok jó ember összefogásával válhattak ilyen különlegessé!! Köszönjük a szállodának a kedves vendéglátást, és egyik taxi vezetőnek hogy hozzájárult Balázska öröméhez.

A szálloda, ahogy megtudta Balázska történetét, rögtön felajánlott egy ajándék villás reggelit. Az ismeretlen taxisofőr pedig az utazás végén nem fogadott el viteldíjat, ajándéknak szánta Balázskának!!

Megható, példaértékű gesztusok! Jó érzés tölti el a szívemet, hogy vannak még olyan emberek, akik akarnak segíteni!




Balázs nevében is köszönjük a KPMG Hungária Kft., Ságodi Attila úr és a Bunge Zrt támogatását!








/ 4






Annamaria Oosthuizen
kívánság-koordinátor
London, 2013.10.07.

Archívum



Belépés