Beszámolók


10.Október



Vivien kívánsága egy laptop volt, amit már annyira várt, hogy naponta nézegette a Csodalámpa honlapját.

Pár napja volt kontrollvizsgálaton, aminek eredményei alapján jelenleg is járhat iskolába. Ebéd után azonban hazamegy, így otthonában látogattuk meg.

Kissé szomorkás őszi idő volt mikor Viviennel találkoztunk. Éppen matematikát tanult, ami valljuk be őszintén, nem a legjobb szórakozás. Szerencsére édesanyja tud titkot tartani, így sikerült óriási meglepetést és örömet szerezni neki, erről mindent elárul a kislány mosolya.

Vivi elmondta, hogy elsősorban a tanulásban jelent majd nagy segítséget ez a gép, de természetesen a szórakozást, játékot sem vonja meg magától. Nem szeret kórházban lenni, de ha laptopját maga mellett tudhatja a kórházi ágyon, olyan lesz számára mintha a barátai is kicsit vele lennének, hiszen így tartani tudja velük a kapcsolatot.

Kívánjuk Vivi, hogy mindig maradj ilyen mosolygós kislány, és szerezzen neked sok-sok örömet ez az ajándék!!

Köszönjük a Harvard Krokodiloes a capella kórusnak, hogy július 30-i budapesti koncertjükkel lehetővé tették Vivi kívánságának teljesítését és a magyar Harvard Club tagjainak a lelkes szervezést. Köszönjük továbbá az A38 koncerthajó tulajdonosainak, hogy helyet biztosítottak a jótékony célú koncerthez.

Albelné Benkő Beatrix
kívánság-koordinátor
Békésszentandrás, 2013.09.30.

Archívum



Belépés