Beszámolók


16.Április



Várva-várt mosoly...

A 15 éves Nóri élete hosszú hónapok óta, a betegsége és az ezzel járó kezelésekről szól. Jelenleg a kórház a második "otthona", amíg teljesen meg nem gyógyul.

Nóri kívánsága az volt a Csodalámpa Alapítványtól, hogy részt vehessen egy One Direction koncerten. Az együttes dalait hallgatja, amikor csak lehetősége van rá, és a zenekar posztereivel van tele a szobája. Ha bármit tudni szeretnék a zenekar tagjairól a legjobb Nórit megkérdezni, szinte mindent tud róluk! Kiderült, hogy a One Direction húsvét után Londonba ad nagyszabású koncertet az O2 Arena-ban. Az alapítvány csapata a segítőkész támogatóval azonnal megszervezte Nórinak, hogy ott lehessen ezen a koncerten. Azonban a koncert előtti napig kérdéses volt egészségi állapota.

Utolsó pillanatban, indulás előtti nap kapta meg a végső engedélyt a kezelő orvosoktól az utazásra. Így a következő reggel Nóri már úton volt Londonba. Órák leforgása alatt máris a nyüzsgő, esős London belvárosában találta magát. A koncert előtti napon, sikerült meglátogatni a híres Hyde Park-ot és megnézni a várost madártávlatból a London Eye-ról, és a piros emeletes busz, a fishen chips sem maradhatott ki a programból…

A koncert napján Nóri jókedvűen, kivirult arccal várta az esti programot. Sikerült még néhány fotót is készíteni, amit általában nem szeret, de ez egy különleges nap volt... Nóri a koncert előtti pillanatokban izgatottan várta a többi tízezer rajongóval együtt a kedvenceket, hogy elkezdjék a gigantikus koncertet. Ez volt az a pillanat, amikor egy igazán boldog mosolyt és örömet láttunk Nóri arcán!

Köszönet a segítőkész támogatónak, az orvosoknak, hogy közös erővel valóra váltottak egy álmot és hozzájárultak egy rég nem látott mosolyhoz!




Köszönjük a Provident Pénzügyi Zrt. és az FGSZ Földgázszállító Zrt. támogatását!









/ 2



Tankó Annamária
kívánság-koordinátor
London, 2013.április 6.

Archívum



Belépés