Beszámolók


11.December



Alízka, a nagykanizsai kislány csodálatos módon tért vissza az életbe apró gyermekként. Műtétek, kezelések és a rengeteg odafigyelés, szeretet eredményeként ma egy kedves kis-nagylány 7. születésnapját ünnepelhettük a család, rokonok, jó barátok és sok-sok csillogó szemű kisgyerek társaságában.

A szülinapi torta és egyéb meglepetések mellett a fő attrakció a Csodalámpa adományozók és szervezők jóvoltából egy igazi bűvész (ráadásul 5 kiskutya) műsora volt. Nagy izgalommal vett részt a közönség a játékokban, a „varázslásokban”, kíváncsiak, hitetlenek, érdeklődők voltak a kicsi és nagy gyerekek egyaránt.

A bűvész úr Alízka szeme láttára készített egy lufi-Plutó kutyát, ami természetesen az ünnepelté lett. Ezután már Alízka is oldódott és bátran segédkezett a varázspálcával. De az igazán nagy örömet az váltotta ki, hogy a program után szabad volt megszeretgetni a kiskutyákat. Szinte átszellemülten simogatták, ölelgették a szelíd kis „segéd-bűvészeket”.

Reméljük, a sok megpróbáltatás már a múlté, és ezt a szülinapot Alízka sokáig megőrzi emlékezetében. További jó egészséget az egész családnak és „varázslatos” életet neked drága kicsi lány!”



/ 5



Benkóczy Márta
kívánság-koordinátor
Nagykanizsa, 2012. november 24.

Archívum



Belépés