Beszámolók


7.December



Nincs annál szebb dolog, mint amikor gyerekek fognak ahhoz össze, hogy teljesítsék egy beteg kisfiú kívánságát. Ezt történt most is és már nem először, mert a Budapesti Nemzetközi Amerikai Iskola diákjai sétáltak ismét és az összegyűlt adományból vették meg a kisfiú álmát egy LEGO rendőrállomást.

Sajnos csak a kórházban tudtuk átadni neki a játékot ahol éppen kezelésen vett részt, itt az alsós diákokat Pintér Adrienn tanárnő képviselte. Édesanyával szövetkezve megleptük a kisfiút és nagy örömmel adtuk át neki az ajándékot. A diákok még egy kis meglepetést is küldtek egy képeslap formájában, néhány jókívánsággal, amit aláírtak, és hozzá pár fényképet is mellékeltek a sétáról.

Arra sem lehetőség sem idő nem volt, hogy összeállításra kerüljön a LEGO játék, azonban részletes feltérképezés után sok mindent megtudtunk mi felnőttek egy ilyen játék összeszereléséről. Látszott a kisfiú szemén, hogy alig várj már, hogy leteljen a kezelés és otthon végre nyugodtan, egyedül nekiállhasson és kezdetét vegye az alkotás.

Kívánjuk Bence, hogy nagyon sok kellemes percet szerezzen neked a játék!




Köszönjük az American International School of Budapest tanulóinak,

hogy ismét hozzájárultak egy gyermek álmának megvalósulásához.






Mocsonoky Andrea
kívánság-koordinátor
Budapest, 2012. 11.14.

Archívum



Belépés