Beszámolók


6.December

Viktor egy nagyon vidám, mosolygós, álmodozó kiskamasz, akit nagyon sok minden érdekel. Sokat beszélgettünk és az volt az érzésem, hogy egyszerre szeretné megtapasztalni a világ valamennyi csodáját: szereti a meséket, hisz amíg a Tűzoltó utcai klinika kis "lakója" volt, minden mesedélutánunkon együtt nevetett többi kis huncut társával, rajong az állatokért, szeret sportolni, bűvészkedni, de ami az igazi "szerelem" számára - az a zene. Fantasztikus zenei hallása, elképesztő ritmusérzéke van és régi álma volt, hogy dobolni tanuljon.

Viktor ma már túl van mindenfajta kezelésen, újra iskolába jár és mára már visszanyerve teljes fizikai erejét egy dobfelszerelést kért a dzsinntől: mindezt kétkedő mosollyal tette, hisz nem gondolta komolyan, hogy a dzsinn egy ilyen komoly kívánságot is tudna teljesíteni. Hát persze, ő akkor még nem ismerte a dzsinn erejét!

Nosza..., gondolta a dzsinn,nézzünk körül, hol is lehetne a legmegfelelőbb felszerelést megszerezni a leendő kis művész számára. Ebben volt segítségünkre szakmai tapasztalatával, Szanyi János úr, aki egy igazi legenda a dobosok körében.

Támogatónk, a FirstMed Centers Kft. pedig vállalta, hogy meglepi Viktort a felszereléssel, ezzel is segítve egy igazi kis tehetséget a világot jelentő deszkákhoz vezető első lépéseinek megtételében.

Azt hiszem sikerült Viktor számára igazi meglepetést szereznünk. Szanyi Péter úr, Viktor dobtanára becsalta Viktort egy "tanítási órára", el is kezdtek játszani egy másik teremben, majd egy kicsit "sántító" ürüggyel áthozta Péter a kis tanítványt abba a terembe, ahol a már teljesen öszzeállított gyönyörű ajándék felszerelés várta a "művész urat". Viktor akkor még mit sem sejtve leült a dob mögé és teljes átéléssel kezdett dobolni.

/ 4



Málnási Kinga, aki a FirstMed Centers Kft. képviseletében jött el átadni az ajándékot, pont olyan csodálkozó tekintettel hallgatta a dobpergést, mint jómagam - nem hittünk a fülünknek, hogy Viktor mindössze 2 hónapi tanulás után ilyen profi módon dobol.

Mikor pedig Viktor megtudta, hogy ez a CSODA felszerelés a mai naptól az övé, zavartan mosolyogva csak ennyit tudott mondani:

- Hűha, te jó ég ez tényleg igaz??

Tényleg igaz, kicsi Viktor !

A meglepetésnek azonban még nem volt vége! Fordult a kocka és Viktor hálából az ajándékért, nővére Anka énekes kíséretével igazi koncertet adott a jelenlévők részére. Fergeteges élmény volt, köszönjük a felejthetetlen perceket!

Kívánjuk Neked drága Viktor, hogy sok örömöd legyen a dobolásban, maradjon meg ez a mérhetetlen nagy zenei rajongásod és ha egyszer majd komoly felnőttként játszol már színpadon, gondolj a mesebeli dzsinnre, a kis csapatra, akik oly nagy szeretettel fogtak össze, hogy életed nagy álma valóra válhasson.

Külön szeretnénk köszönetet mondani a FirstMed Centers Kft-nek, hisz az ő segítségük nélkül nem tudtunk volna ilyen boldog mosolyt varázsolni és felejthetetlen örömöt szerezni Viktor számára.

Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2012. november 26

Archívum



Belépés