Beszámolók


22.Június



Egy esős, borús napon vidám kis csapat gyűlt össze a Szt. László Kórház udvarán. Család, szponzor, kívánság- koordinátor találkozott.

Az időjárás kiszámíthatatlansága miatt a Déméter ház felé vettük az irányt. Barni fáradhatatlanul futkározott a felnőttek között, érezte, hogy itt valami történni fog. Nem értette, miért kell hétfőn bejönnie a kórházba, hiszen a doktor bácsi csak keddre rendelte vissza.

A házban végre minden kiderült! A három ismeretlen felnőtt - az Eötvös Kórus tagjai -, átadta a kisfiúnak a várva várt laptopot. Igazi meglepődés látszott az arcán. Barni azonnal kibontotta a csomagot. Az üzembehelyezés kicsit bonyolultnak bizonyult. A kisfiú egyedül elveszett volna a kódok és jelszavak tengerében, de szerencsére Árpád ott ült mellette, és együtt indították be az új gépet. Míg ők ketten a számítógép rejtelmeibe belefeledkezve konzultáltak, addig Barni szülei, Gyöngyi és Szabolcs élénk beszélgetésbe kezdtek. Biciklizés, karének, régi emlékek… elkerülhetetlen témák voltak.

A vidám társalgásnak sajnos egyszer vége szakad… gyors telefonszám- és e-mail cím csere után még egy meglepetés várt a kisfiúra! Szabolcs, Gyöngyi, Árpád nem felejtkezett meg Barni névnapjáról sem! Hatalmas csomag csokoládéval, és gyümölccsel köszöntötték fel.

Barni több hónapot töltött már a Szt. László Kórházban. Jelenleg őssejt-transzplantációra vár. Június 18-án fekszik be a steril boxba. A kórházban mindig szorgalmasan tanult, hogy szeptemberben osztálytársaival kezdhesse a második osztályt. Tudja, hogy még hosszú időt kell eltöltenie a kórházban, ezért kért a Csodalámpától laptopot.




Köszönet az Eötvös kóristáknak, Kálnai Szabolcsnak, Végh Jánosné Gyöngyinek, Pintér Árpád Zoltánnak,

hogy egy kisfiú álmát a kórustagokkal együtt valóra váltották!




Köszönjük a Jubileumi Eötvös „Öregdiák” Vegyes Kar támogatását!




/ 3






Pallag Erika
kívánság-koordinátor
Budapest, 2012. június 11.

Archívum



Belépés