Beszámolók


22.Június



Balázs kívánsága az volt, hogy kedvenc játékát, a „Ninjago”-t gyártó LEGO gyárat Nyíregyházán meglátogathassa. Hála a LEGO Manufacturing Kft-nek, ez a kívánság is teljesült. A 7 éves Balázs betegsége állandó odafigyelést igényel, de ennek ellenére szüleivel teljes életet él. Találkozásunkkor egy közvetlen, vidám és talpraesett fiút ismerhettünk meg személyében.

Izgalmas és minden kíváncsiságot kielégítő látogatás volt ez. Felsorolni is nehéz mennyi élmény várt Balázsra. Kedves kísérőnk, Székelyföldi Zoltán úr megismertetett bennünket a LEGO történelmével és a nyíregyházi gyár történetével. Lehetőség nyílt az itt gyártott megannyi játék kipróbálására, és a titokzatos gépek működésének alapos megfigyelésére is.

Balázs, viszonozva vendéglátóink figyelmességét, elárulta, hogy milyen sokféle játékát ismeri a LEGO-nak, és szakértőként össze is rakva, mindig győztes csatákat vív. Nos, azt nem tudnám felsorolni, hogy ki kivel csatázik, ebben Balázs a tudós, a lényeg az, hogy ezek mindig győztes csaták.

Balázs öröme akkor ért a tetőfokára, amikor a LEGO gyönyörű ajándékait Tóth Csaba úrtól megkapta. Nehezen adható vissza az a gyermeki öröm és rácsodálkozás, amikor az ismert játéka, most már mi is tudjuk, a „Ninjago” hatalmas dobozát kézbe vehette.

Balázs egy olyan látogatáson vehetett részt a LEGO és a Csodalámpa jóvoltából, amely egy életen át elkíséri majd.

Kívánjuk, hogy Balázs egészségi állapota továbbra is stabil maradjon, és a LEGO játékok segítségével fantáziája határtalan legyen, olyan élményekben legyen része, amelyet csak ezek a játékok adhatnak számára.




Köszönjük a LEGO Manufacturing Kft-nek, hogy lehetővé tették ezt a különleges

látogatást, és ismét megajándékozták egyik gyermekünket.








/ 3






Dr. Magyar Judit és Alaginé Enikő
kívánság-koordinátorok
Nyíregyháza, 2012. június 08.

Archívum



Belépés