Beszámolók


24.Szeptember





Szinte hihetetlen, hogy úgy tudjon egy kisgyermek örülni valaminek, még több nappal azután is, mint akkor, amikor azt megkapta.

Leventének egy játszótér volt a kívánsága. Teljesült a vágya és fel is épült az udvarukban a csodálatos alkotmány. Csak pár nappal később tudtuk hivatalosan is átadni és képviselni a Csodalámpa Alapítványt. Kicsit izgultunk is, hogy már nem lesz az a kitörő igazi nagy öröm, ami az első napon lehetett.

Amikor megérkeztünk, Levente már várt bennünket és csak úgy ragyogott a boldogságtól. Azonnal megmutatta játszóterét. Hintázott, csúszdázott, mászókázott megállás nélkül. Mielőtt lecsúszott volna, megállt a tetején és elmondta, hogy az pedig egy kilátó és onnan csuda dolgokat lehet látni. Aztán beszámolt arról is, hogy esőben csúszik a legjobban a csúszda.

Ugyan az előző napokon sokat esett az eső, de Levit ez nem tartotta vissza az új játékától. Szülei mesélték, hogy esténként alig lehet lecsalni róla. Vittünk egy csodalámpás pólót is és azt hiszem, hogy eddig még ekkora örömöt ezzel sem sikerült kiváltanunk senkinél. Azonnal felhúzta és abban rohangált, majd közölte, hogy ez lesz a focis meze, mert a foci is nagyon fontos szerepet tölt be az életében.



/ 3







Bezdánné Végh Tünde
kívánság-koordinátor
Páka 2010.09.13.

Támogatóinknak Levente nevében is köszönjük a nagyszerű ajándékot:

Archívum



Belépés