Beszámolók


10.Június

Dóri álma egy saját laptop volt.


A kislányt 3 hete transzplantálták, így azóta teljesen steril szobában fekszik. Kati nővér a gépet egy speciális csomagolási eljárással, és fertőtlenítéssel sterilizálta. Mivel a délelőttök nagy része tanulással telik, így a laptop átadása matematika és angol óra között történt. A meglepetés olyan jól sikerült, hogy Dóri szóhoz sem jutott. A "boxon kívüliek" mosolyogva tapsolták meg a meglepett kislányt.


Dóri szorgalmasan tanul a kórházban is, hiszen jövőre a saját osztálytársaival szeretné folytatni az 5. osztályt. Osztályfőnöke és barátai is megtesznek mindent azért, hogy a bent töltött idejét hasznosan töltse. Napi telefonkapcsolatban vannak, a tananyagban napra készek vagyunk.
A laptopon keresztül könnyebbé, olcsóbbá válik a kommunikáció mind a barátokkal, mind pedig a családtagokkal.


A steril boxban töltött hosszú, unalmas heteket érdekesebbé, izgalmasabbá tehetjük még a tanulásban is.
Dóri, mielőbbi gyógyulást és hasznos időtöltést kívánunk!

Pallag Erika
kívánságkoordinátor
2009.04.16.

Kedves Csodalámpa!

Szeretném megköszönni azt a csodálatos ajándékot, amit küldtek nekem. Nagyon meglepődtem, mikor Erika néni és Kati néni átadták nekem ezt a gyönyörű laptopot. Nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen hamar teljesítették kívánságomat. Azóta gyorsabban telnek napjaim a kórházban. Kapcsolatot tudok tartani barátaimmal és családtagjaimmal. Sok-sok játékot is felfedeztem már,mióta megkaptam a laptopot, nincs időm unatkozni. Még egyszer nagyon köszönöm, soha nem fogom elfelejteni, amit értem tettek.
Dóra

Archívum



Belépés