Beszámolók


10.Június

A tavaszi nap ezer ággal sütött azon a májusi napon. Nagy meglepetés készült Dóra részére. Édesanyjával közösen szerveztük a „csapdát”, mellyel egy igazán felejthetetlen napot szerettük volna szerezni neki.

Kívánsága egy hastáncos ruha volt, melynek ötletét hároméves tánctanulása adta, és amely - a későbbiekben ki is derült, - nem múlt el haszontalanul.

A Shiraz perzsa étterem tulajdonosa és vezetője ajánlotta fel segítségét, hogy az étterem egy külön kis szobájában, igazi keleti kényelem, pompás ételek és italok között a gyönyörű bordó ruha végre tulajdonosához kerülhessen.

A Miss Hastánc Hungary 2008 győztese által előadott fantasztikus műsor nagy tetszést aratott a közönség körében.
A ruha igazi hastáncos hölgyet varázsolt az amúgy is szép lányból, aki méltóképpen felavatva és több tánccal is meglepte nemcsak büszke családját, hanem az étterem kíváncsi személyzetét is.

Boldog és büszke volt abban a kis szobában mindenki, aki részese lehetett ennek a néhány csodás délutáni órának.

Még sok önfeledt és boldog órát kívánunk Dórának!

Mocsonoky Andrea
kívánság-koordinátor
Budapest 2009.05.11.

/ 4



A kívánságot az támogatásával teljesítettük. Dóra nevében is köszönjük!

Kedves Csodalámpa!

Ezúton szeretném megköszönni azt a felejthetetlen élményt, melyet a hastáncruhával szereztek nekem. Nagyon tetszett az étterem is a hastánc bemutatóval, igazi meglepetés volt. Életem egyik legjobb napja volt az a hétfői nap. Azóta büszkén viselem a ruhát az órákon és a fellépéseken. Köszönöm, hogy segítettek elfelejtetni velem a betegség miatti rossz élményeket. További eredményes munkát kívánok!

Dóra

Archívum



Belépés