Beszámolók


30.Május

Azt hiszem Krisztina legmerészebb álmában sem gondolta, hogy a pünkösdi ünnepek számára különleges meglepetést hoznak.

Sajnos a csillogó szemű, bájosan mosolygó lányra nehéz napok várnak, így aztán igyekeztünk a Csodalámpától kért kívánságát mielőbb teljesíteni - ebben nagy segítségünkre volt Dudits Ádám úr, az SAP Hungary Kft. kereskedelmi igazgatója. Úgy tűnik, ő olyan varázslatos gyorsasággal tudja elővarázsolni a csodalámpa dzsinjét, hogy a Krisztina által megálmodott laptop-ot még a műtétje előtt be tudtuk varázsolni Krisztina szeretett kis otthonába.

Mikor meglátott bennünket Kriszti, huncutul mosolygó, gyönyörű szeme már jelezte, hogy valamit gyanít - kezet fogott velem és finom hosszú ujjai remegéséből megéreztem izgatottságát, így aztán nem is húztuk tovább az időt: Dudits úr "elővarázsolta" a táskát, amiben ott lapult az "álom".

Örülök, hogy a Csodalámpa Alapítvány nevében részese lehettem azoknak a boldog pillanatoknak, mikor Kriszti izgatottan kibontotta a laptop-ot és az igazgató úrral együtt szinte a másodperc töredéke alatt beüzemelték a gépet. Hát igen... ha két szakember találkozik!?

/ 4



Krisztina, a Csodalámpa Alapítvány teljes csapata tiszta szívből kívánja Neked, hogy nagyon sok örömöd teljen a laptop értelmes használatában, sok értékes információval bővítsd tudásodat, hiszen annak mindenkor és mindenhol nagy hasznát fogod venni.

Ezúton szeretnénk megköszönni az SAP Hungary Kft. felajánlását és Dudits Ádám úr áldozatkész, személyes közreműködését, hiszen enélkül Krisztina álma nem válhatott volna valóra.

Sipos Zsuzsanna
kívánságkoordinátor
2009.május 29.

Archívum



Belépés