Beszámolók


22.Május

Tamara születésnapja szombatra esett idén, mi hétfőn vittük neki a nagy "meglepi"-t, a laptopot, amire annyira vágyott. Mamával megbeszéltük, hogy Tamarának ne árulja el, kik jönnek, hogy ne is sejtse, mire készülünk. Kedves felajánlónk, és feleségével együtt mentünk el otthonukba, ahol két huncut fiú fogadott, de Tamarát úgy kellett előcsalogatni a szobájából (annyit tudott, hogy valaki jön, de hogy miért, azt nem, így inkább behúzódott kis kuckójába)

Amikor megmondtuk, kik vagyunk, elkerekedett a szeme, és ahogy átadtuk a nagy dobozt, zavarában azt sem tudta, mit csináljon. Néhány másodperc múlva már egy kis segítséggel nyílt a doboz, és előtűnt a laptop. Tamara csak mosolygott, mosolygott boldogan, láthatóan még mindig nemigen hitte el, hogy mindez lehetséges.

Gábor, akitől mindezt kapta, gondosan feltöltötte a gépet, így bekapcsolhattuk, megmutatta, hogy web kamera is van rajta, na, erre a hírre már odapenderült az egyik testvér is, sőt a mama is izgatott lett, Tamara pedig csak mosolygott, mosolygott, és várta, hogy apa hazaérjen, és együtt böngészhessék majd, mit is tud a gép...




Nagyon szépen köszönjük felajánlónknak, Bakondi Gábor úrnak és feleségének, hogy a Csodalámpás dzsinn egy újabb gyerekhez hozhatta el az örömet!





/ 5







Flandera Tünde
kívánság-koordinátor
2009.05.11.

Archívum



Belépés