Beszámolók


30.Január



István és Péter már régen vágytak egy-egy laptopra. Péter szeptemberben, István októberben küldte el kérését a Csodalámpához. Mindketten a tanulásukhoz kérték a laptopokat, ezen kívül a kórházban töltött hosszú időszakok is jobban telnek, ha van náluk laptop.

A két fiatalember már igazából nem is hitte, hogy valóra válik az álmuk! Ahogy mesélték, szinte minden nap figyelték a Csodalámpa honlapját. Nézték az ismerősök és barátok képeit, hogy ők mikor kapják meg, amire nagyon vágynak.

És eljött a várva várt nap. A szülőkkel telefonon egyeztettem az időpontot, mikor jöhetnek átvenni a fiúk a laptopokat. A két fiú nem tudta elképzelni, hogy most minek kell bejönniük a kórházba. Meglepetés volt mindkettőjük számára!!

Nagy volt az öröm, amikor meglátták a táskát és benne a laptopot. A szemük csillogott a boldogságtól, s szájuk szögletében kamaszos mosoly bujkált.

Kedves Péter és István! Örülünk, hogy örültök, s hogy örömöt tudtunk szerezni Nektek!!


Tatárné Csonka Zsuzsanna
régióvezető
Miskolc, 2009. január. 26.






A kívánságot a támogatásával teljesítettük. Köszönjük!

Kedves Csodalámpa!

Nagyon szépen köszönöm a laptopot, amit kaptam. Nagyon nagy segítség lesz a közeljövőben, hiszen harmadikos gimnazistaként lassan a továbbtanulás előtt állok és egy egyetemen vagy főiskolán csak hasznomra válhat ez a laptop.

És netalántán, ha ismét kórházba kerülnék, legalább nem fognak olyan unalmasan eltelni a napjaim.

Köszönettel: ***** István

Archívum



Belépés