Beszámolók


14.November



Noémit nagyon régóta ismerem. Találkozásainkkor mindig jókat játszottunk, kreatívkodtunk, és sokat nevettünk. Amikor kiderült, hogy Noémi is kívánhat valamit a Csodalámpától, akkor a kicsi lánynak sok minden megfordult a fejében. Hosszú idő telt el, amíg végre elmondta, mit is szeretne.

Újabb találkozásunk alkalmával ismét szeretettel üdvözöltük egymást, kölcsönösen beszámoltunk róla, hogy mi történt velünk azóta, amióta nem találkoztunk. Noémi elmondta, hogy nagyon jól érzi magát, és a doktor nénije is megdicsérte, hogy milyen jól néz ki. Ezért aztán Noémi nagyon boldog volt, s közölte, hogy igen jó napja van.

Ekkor elővettem a szatyrom mélyén lapuló dobozkát, amiben a Noémi laptopja volt. Elmondtam, neki, hogy meghozta a Dzsinn a Csodalámpa ajándékát, amit ezen az igazán jó napon szeretnék most átadni neki, hogy ettől még szebb legyen a napja!

Noémi szeme tágra nyílt, arca kipirosodott, szája szinte a füléig ért örömében. Azonnal ki is bontotta a csomagot, hogy láthassa milyen laptopot kapott. Örömében megölelt, úgy köszönte meg az ajándékot! Jó volt látni, mennyire boldog!

Kedves Noémi! Szívből kívánjuk, hogy sok örömöd legyen ajándékodban!


Köszönjük a Lenovo Technology B.V. ismételt támogatását, segítségükkel egy újabb beteg gyermek kívánságát teljesíthettük!


Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság koordinátor
Miskolc, 2022. november 10.

Archívum



Belépés