Beszámolók


7.November


Benedek türelmetlenül számolta, hány napot kell még aludnia november 4-ig. Sejtette, hogy ezen a napon teljesül a kívánsága, melyet szülei segítségével juttatott el a Csodalámpa Alapítványhoz.
Benedek hősiesen, zokszó nélkül viseli a betegsége miatt előírt kezeléseket és azokat a korlátozásokat, amelyeket gyógyulása érdekében előírtak neki. Hogy gyorsabban teljen az idő otthon, szeretett volna megépíteni egy komolyabb Lego autót, ezért esett a választása a Bugatti Chiron sportkocsira.
A kívánság teljesítését a Groupama Biztosító támogatta, így került sor a Lego átadására a várva várt napon. A játékot - a láthatóan izgatott Benedeknek - a Groupama két munkatársa adta át, akik még a biztosító külön ajándékcsomagjával is meglepték a kisfiút.
Miközben a szülők és vendégeik beszélgettek, Benedek már fel is bontotta a hatalmas dobozt és elkezdte összerakni az autót. Megbizonyosodhattunk arról, hogy a játék jó kezekbe került, Benedek pedig szüleitől, testvérétől minden támogatást megkap azért, hogy meggyógyulhasson.



Köszönjük a Groupama Biztosító ZRt. ismételt támogatását, segítségükkel teljesíthettük Benedek kívánságát!


Radics Zoltán
kívánság-koordinátor
Győr, 2022.11.04.

Archívum



Belépés