Beszámolók


30.Július

Petra nagy rajongója Harry Styles-nak.

Amikor megtudta, hogy a „Love on Tour” koncertkörút egyik állomása Budapest lesz, rögtön tudta, mit kívánjon a Csodalámpától.

El szeretett volna menni a koncertre, találkozni szeretett volna kedvencével és átnyújtani a neki írt verseket.
Ahhoz, hogy egy ilyen „meet and greet” találkozót megszervezhessünk tapasztalataink szerint nem csak sok munkára, utánajárásra, hanem nem kis szerencsére is szükség van.

Sajnos a COVID miatt a sztárokat szinte üvegkalitkában utaztatják, a járvány kitörése óta senkit sem engednek a közelükbe, hiszen a betegségük miatt elmaradó koncertek hatalmas pénzügyi veszteséget jelentenének a szervezőknek.
Így Petra kívánságát nem tudtuk teljes mértékben úgy megvalósítani, ahogy szerettük volna.

A koncertre el tudott menni, testvére kíséretében tapsolhatott kedvencének a teltházas Budapest Aréna VIP szekciójában a többi 12 000 rajongó társaságában.

/ 4



Kedves támogatóink, a magyar szervezők segítettek eljuttatni a verseket, ajándékot a sztárnak, így ha nem is az elképzelt módon, de biztosan örült a személyes ajándéknak.

Petra nevében is köszönjük támogatóinknak, a Livenation Magyarország vezetőinek és munkatársainak, valamint a BudapestAréna vezetőinek és tulajdonosainak, hogy egy újabb álmot sikerült valóra váltani.





Patzauer Laura
kívánság-koordinátor
Budapest, 2022. július 13.

Archívum



Belépés