Beszámolók


7.Május



Virág még nem tudja pontosan, milyen egyetemi szakra jelentkezik a gimnázium után, de az biztos, hogy az állatok életével, s a megmentésével szeretne foglalkozni. Bár a tanulmányait egy éven át magántanulóként kellett folytatnia, ma már újra iskolába jár, és ha teheti, színházba is elmegy, mert az olvasás mellett a színdarabokat is kedveli.

Éppen ezért úgy gondoltuk, meglepjük, és a Centrál Színházban Rudolf Péterrel közösen teljesítjük a kívánságát. Virág a Csodalámpától egy laptopot kért, hogy a segítségével könnyebben elkészíthesse az iskolai prezentációkat és az előadásokat, de a jövőben azokon a napokon is könnyebben tudja majd bepótolni a házi feladatot, amikor vissza kell menni vizsgálatokra a kórházba.

A Centrál Színház előtt találkoztunk, majd az oldalbejárón át érkeztünk meg az öltözőkhöz, ahol már Rudolf Péter várt minket. Virág szinte egy pillanat alatt megtalálta a közös hangot a vendéglátójával, a nagylány a terveiről beszélt, a színész pedig néhány szakmai trükkről mesélt neki. Persze a fő szerepet ebben a darabban a laptop kapta, aminek Virág láthatóan nagyon-nagyon örült.

Átérve a színház büféjébe még beszélgettünk egy kicsit, s amíg elpakoltuk az ajándékot, egymás után érkeztek oda a színészek, az alapítványunkat is támogató Nagy-Kálózy Eszter és Puskás Tamás igazgató úr, akik mindannyian köszöntötték Virágot, emlékül pedig egy-egy közös fotót is készítettünk.






Köszönjük védnökünk, Rudolf Péter segítségét, hogy közösen adhattuk át Virág ajándékát! Köszönjük magántámogatóink segítségét.


Felkai Márta
Budapest, 2019. március 27.

Archívum



Belépés