Beszámolók


25.Február



Evelinnel többször beszélgettünk, végül kicsit szégyenlősen, szemét lesütve végre elárulta, hogy nagyon régóta vágyik egy saját laptopra.

A mindig kedvesen mosolygós kamaszlánynak bizony sok időt kell kórházban töltenie, ezért a Csodalámpa dzsinnje igyekezett Evelin kérést mielőbb teljesíteni. Tudjuk, hogy a kórházban nagyon lassan múlik az idő, a kezeléseket talán könnyebb elviselni, ha közben meg lehet nézni egy-egy filmet, a laptop segítségével fel lehet keresni olyan izgalmas és érdekes internetes portálokat, amelyek segítségével kitárul a világ a gyerekek előtt.

Evelint akkor leptük meg egy gyönyörű, ezüst színű laptoppal, amikor több napos kezelésre érkezett a kórházba. Nagy volt a boldogság, amikor a dobozból előkerült a megvalósult álom. Azonnal elkezdtük a laptop feltöltését, majd mielőtt Evelin óvatosan megkezdte a beüzemelést, boldogságtól csillogó szemekkel rám nézett és azt mondta: nagyon boldog vagyok, mindenkinek nagyon szépen köszönöm az ajándékot.

Nagyon szívesen, kedves Evelin! Örömmel varázsoltunk mosolyt az arcodra és valamennyien azt kívánjuk, mielőbb gyógyulj meg és legyen nagyon sok örömöd a kapott ajándékban.


Köszönjük a PannErgy Nyrt. támogatását!


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2019.02.19.

Archívum



Belépés