Beszámolók


15.Február


Petrának mostanában sok időt kell kórházban töltenie, ezért nagyon vágyott egy saját laptopra, hiszen ez nagyon megkönnyíti a közvetlen kapcsolattartást családjával, barátaival. Mikor megtudta, hogy régi vágya teljesülhet a Csodalámpa segítségével, hát bizony hitte is-meg nem is, hogy ilyen csodák még megtörténhetnek.

A mosolygós kamaszlánynak nem sokáig kellett várnia, hogy az álma valóra váljon. Az elegáns, ezüstszínű laptoppal a kórházban leptük meg Petrát, amikor éppen egy hosszabb kezelési időszakra érkezett édesanyjával.

Sajnos éppen egy kellemetlen és kicsit fájdalmasra sikerült lumbálás utáni időpontban érkeztem a kórterembe. Petrának még nem igazán mozoghatott, de mikor meglátta, hogy egy csomag van a kezemben, gyönyörű szemeivel rám nézett és sejtelmesen elmosolyodott... már tudta, hogy a lumbálás miatti kényszerpihenő után sok dolga lesz - be kell üzemelnie élete első laptopját! Addig is töltőre állítottuk a megálmodott csodát, hogy majd mielőbb feltárulhasson Petra előtt az internet megannyi érdekes oldala, amelyek egy kamaszlány figyelmét elterelik a kezelések sokszor bizony nehéz időszakai alatt, izgalmas filmekkel is lehet múlatni az egyébként sokszor ólomlábakon járó időt, és jókat lehet "titokban" levelezni nagyon fontos dolgokról a barátokkal is!

Kedves Petra, kívánunk Neked mielőbbi teljes gyógyulást és nagyon sok örömöt a laptop használatában.


Köszönjük a Mellow Mood Hotels támogatását!


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2019.02.11.

Archívum



Belépés