Beszámolók


3.Január

Zsombort nagyon érdeklik az állatok, a természet, valamint a közlekedési eszközök: főképp az autók, versenyautók. Közvetlen, vidám, kedves és okos kisfiú, aki okosan és együttműködően viszi végig a "kezeléseket".

Amikor megkérdeztük, hogy ha lehetne egy kívánsága, ő mit kérne a Csodalámpa Alapítvány dzsinnjétől, a válasz szinte azonnal megszületett:
-"Egy autót szeretnék kérni!”

Sajnos az utóbbi hetekben a kisfiú nagyon sok időt töltött a kórházban, autója már otthon várta, hogy mikor jön haza kis gazdája. Szerencsére eljött az a nap is, a kisfiú boldogan vette birtokba új autóját, ami épp olyan volt, amit megálmodott.


Köszönjük a Mellow Mood Hotels támogatását!



Bakonyi Joli
kívánság-koordinátor
2018.12.06.

Zsombor családjától az alábbi köszönőlevelet kaptuk:

T. Csodalámpa !

Ezúton is szeretném Önöknek megköszönni kisfiam, Zsombor ajándékát!

Mai napon késő délután értünk haza Budapestről a Szt. László Kórházból és hétfőn már mennünk is kell vissza oda őssejtgyűjtésre... A jövő hétre való lelki "felkészüléséhez" azt gondolom, hogy nagy-nagy segítséget nyújtott az ajándékba kapott elektromos kisautó által okozott örömérzet, boldogság.

Sugárzott az arca, mikor meglátta és alig várta, hogy apukája összeszerelje azt. Tisztelettel köszönjük ezúton is Önöknek / a Támogatónak, aki által ezt megkaphatta!

Üdvözlettel:

Lné D. Krisztina, Zsombi anyukája

Archívum



Belépés