Beszámolók


19.December



Emmácska nagyon szeret játszani, különösen az építőjátékok kötik le a figyelmét. Beszélgetésünk alkalmával kiderült, hogy nagyon szereti a lovakat és van egy olyan Playmobil építő, amivel nagyon szeretne játszani - egy hatalmas lovas farm, sok-sok lóval, csikóval, óriási karámmal.

Az álmok bizony hamar valóra válhatnak, ha sok kicsi dzsinn "felpattan a lovára" és megkeresi azt az óriás lovas farmot, amelyre a pici Emma oly nagyon vágyott.

Ezúttal a Piros Iskola diákjai addig szorgoskodtak,, amíg a hatalmas dobozba zárt lovasfarmot megtalálták és megbízták Balogh Attila tanár urat, hogy a nevükben adja át az ajándékot a pici lánynak.

Sajnos Emmácska közben felkerült az intenzív osztályra, de szerencsére az orvosok megengedték, hogy meglátogassuk és átadjuk neki a Playmobil építőt. A csöppség gyönyörű, hatalmas szemei kérdően néztek ránk, amikor beléptünk a kórterembe, és amikor a gyönyörűen becsomagolt dobozról kiderült, hogy valójában a megálmodott lovasfarm rejtőzik a papír alatt, csöpp kis kezével boldogan intett a doboz felé.

A játékot az ággyal szemben álló polcra helyeztük, hogy Emmácska mindig lássa új kis barátait. A csúnya csövektől hamarosan megszabadulva, Emmácska máris hozzá láthat a farm felépítéséhez, biztos, hogy nagyon gyorsan megépíti a karámot és a lovász fiúk segítségével gondoskodni fog a lovacskák, a kiscsikók etetéséről, tisztán tartja a helyüket, fésülgetheti a szőrüket, szeretgetheti őket épp úgy, mint amilyen szeretettel ajándékozták meg a kis hercegnőt a Piros Iskola diákjai.




Köszönjük magántámogatóinknak, köztük a Piros Iskola tanulóinak, a szülőknek, hogy hagyományt teremtve, immár harmadik egymást követő évben ismét segítettek csodalámpás gyerekek álmának teljesítésében!


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.12.07.

Archívum



Belépés