Beszámolók


14.November



Ákos egy nagyon kreatív kamasz fiú, ő elsősorban a LEGO játékokkal tud fantasztikus dolgokat alkotni. Mikor elkezdtünk beszélgetni, csillogó szemén azonnal láttam, hogy tudja, mi lenne az, ami a legnagyobb boldogságot jelentené számára. Elmondta, hogy egy komoly Star Wars játékról álmodik, egy igazi "harcos" játékról, amiben felveheti a versenyt a felülmúlhatatlannak látszó birodalmi fegyverrel. A feladat megvalósításához sok-sok termet, hangárt kell megépítenie, szuperlézert irányíthat, vezérlő teremből legyőzhet támadó csillagokat, számtalan élményben lehet része... ha egyszer sikerülne felépítenie a bizony több mint 4000 darabból összerakható Lego birodalmat.

A hatalmas dobozban megbúvó "birodalommal" akkor leptük meg Ákost, amikor az éppen aktuális kórházi kezelést befejezve hazafelé készülődött. Mikor meglátta az óriási dobozban rejlő "birodalmat" összecsapta a kezét és boldog mosollyal kísérte a mozdulatunkat, amint anyával együtt az ágyra helyeztük a súlyában sem kicsi dobozt. Ákos megsimogatta az ajándékot, majd boldogságtól ragyogó arccal a nyakamba borult és szinte azt sem tudta, hogy köszönje meg az ajándékot.

Most már csak sok türelemre, kitartásra van szükség ahhoz, hogy a birodalom felépüljön, de ez biztosan nem jelent problémát Ákos számára, mert a három hét kezelési szünet bőven elegendő lesz egy ilyen ügyes fiúnak, hogy megépítse álmai birodalmát.

Jó munkát és nagyon sok örömöt kívánunk a szórakozáshoz!


Köszönjük a LEGO Manufacturing Kft. támogatását, segítségükkel egy újabb nagyfiú álmát tudtuk megvalósítani!


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.október 15.

Archívum



Belépés