Beszámolók


21.Június

Krisztina Horváth Tamás énekest szerette volna személyesen megismerni. Azt gondoltuk, erre a legalkalmasabb egy koncert lehet, ahol a jó zene mellett még beszélgetni is tudnak.
A hatvani rendezvényre igen messziről, Pusztaszerről érkeztünk Krisztinával és az édesanyjával. A találkozót még a koncert előtti délutánra szerveztük. A zenész és a menedzser felesége a bemutatkozást követően, mosolyogva leültek egy padra és elindult a beszélgetés. A fiatal énekes beszélt önmagáról, családjáról és kérdezett a mi kis pártfogoltunktól. Rövid időn belül megtalálták a közös hangot, olyan volt a kettőjük csevegése, mintha régi barátként találkoztak volna. A zenész arra ösztönözte Krisztinát, soha ne adja fel az álmait és azért tegyen meg mindent.
Természetesen a művész nem jött üres kézzel, Krisztinának egy dedikált lemezt hozott, majd amikor felment a színpadra, elmondta a közönségnek, hogy az ott ülő Krisztina kedvenc dala következik, melyet most a nagylánynak énekel. Krisztina csillogó szemekkel hallgatta végig a dalt. A koncert végén még egy búcsúölelés mellett jó kívánságokkal látta el Horváth Tamás Krisztinát.
A hazafelé vezető hosszú úton csak a koncertről és a zseniális énekes EMBER-ről beszélt. Az egyik közösségi oldalon megjelöltük egymást ismerősként a kislánnyal és azóta is fel-fel bukkan az énekessel közös képek valamelyike, amit ott készítettünk.
A régi mondás ismét igaznak bizonyult: Öröm kapni, de sokkal nagyobb öröm adni!!

Köszönjük Horváth Tamásnak és Péterfi Andrea menedzsernek, valamint a veszprémi rendezvény szervezőjének, Várfi-Berze Erikának, hogy segítségükkel teljesülhetett Krisztina álma.

Köszönjük az Új Európa Alapítvány MOL Gyermekgyógyító Programjának, hogy 2017-es pályázati támogatásukkal egy újabb kisgyermek álmát váltották valóra!

http://www.ujeuropaalapitvany.hu/



Ősze Zsuzsa
kívánság-koordinátor
Hatvan, 2017. október 14.

Archívum



Belépés