Beszámolók


4.Április



Bianka egy játékos, mosolygós kis hölgy, nagyon szeret legózni és rajong a Barbie játékokért. Mikor megtudta, hogy a dzsinn szeretné egy kívánságát teljesíteni, kis buksiját megfogta és azt mondta: nem is tudom, mit kérjek az aranyos dzsinntől, talán egy hatalmas legó játékot, vagy a másik kedvencemet kérjem, a beszélő-táncoló lovas Barbie-t?

Végül a táncoló lovas Barbie jobban izgatta a huncut kislány fantáziáját és a beszélgetés végén a lovas Barbie mellett döntött, megkért, mondjam meg a dzsinnek, hogy jól nézze meg a Barbie-t és csak akkor hozza el neki, ha a lovacska tényleg tud táncolni.

A dzsinn jól megnézte a lovacskát és miután meggyőződött róla, hogy a gyönyörű fehér paripa valóban kecsesen táncol, sőt tapsra még "énekel" is, kiválasztotta a lovacska számára a legcsinosabb lovaglólányt és" bevágtatott" velük a Klinikára. Egyenesen a kis Bianka betegágya mellé... megállt a kislány ágya előtt és már csak arra várt, hogy a lovacska új kis gazdája kipróbálja az álom paripa tánctudását.

Bianka boldogsága határtalan volt, nem is gondolta, hogy ilyen hatalmas lovacskát hoz neki a dzsinn, megsimogatta, felöltöztette és a nyeregbe pattintotta a csinos babát, kantár a kézbe... és máris ropta a paripa, Bianka pedig nagyokat kacagott és alig tudta utolérni a vágtató lovacskát.

Mikor az izgatottságtól kipirult kislány kicsit lehiggadt, mosolyogva felnézett és megköszönte az ajándékot majd közölte, hogy még sok dolga van…

Lassan elbúcsúztam Biankától, aki csillogó szemmel és boldog mosollyal szólt utánam: ne felejts el sok puszit adni a többi dzsinnek is, és mondd meg nekik, hogy nagyon köszönöm az ajándékot!

Az üzenetet nagy örömmel adtam át!




Köszönjük az S&T Consulting Hungary Kft. támogatását, mely lehetővé tette, hogy Bianka álma valóra válhasson!


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.március 20.

Archívum



Belépés