Beszámolók


31.December

Martin Lajosmizsén él mamájával és nővérével. Martin egy nagyképernyős okos TV-t kért Csodalámpától, hogy tudja nézni a kedvenc filmjeit és sorozatait, és hogy tudjon a nagy képernyőn játszani.
Jóllehet a TV Karácsony előtt egy héttel már megérkezett a családhoz, de mi csak december 23-án tudtuk meglátogatni a családot, hogy hivatalosan is átadhassuk az ajándékot.
(addig, csak decemberben, 35 különféle teljesített kívánsággal varázsolt mosolyt nagybeteg gyerekek arcára álmaik megvalósításával a Csodalámpa országos kívánságteljesítő hálózata!)

Martin már nagyon türelmetlenül várt minket. Egész héten szemezett a nagy dobozzal, és már nagyon szerette volna látni, hogy mi is van benne, így nagyon boldog volt, amikor végre megérkeztünk.
Martin már alaposan felkészülve várt minket, és szakértő módjára csomagolta ki a tv-t és állt neki beüzemelni. A TV-t a nappaliban helyezték el, hogy az egész család együtt tudja nézni kedvenc programjaikat.

Kívánunk Martinnak mielőbbi teljes gyógyulást, és reméljük, hogy az egész család nagyon fogja élvezni az új TV-t. Végezetül szeretnénk megköszönni a gyönyörű mézeskalács házat, amit Martin anyukája készített nekünk!

Martin nevében is köszönjük magán támogatóinknak, Richard Jacobs úrnak és barátainak a támogatását!


Lángh Zsófia és Molnár Andrea
kívánság koordinátorok
Lajosmizse, 2017.12.23.

Archívum



Belépés