Beszámolók


29.Szeptember



Evelin egyik kedvenc tantárgya az iskolában a földrajz. Képzelete nem ismer határokat, nagyon szereti azokat a társasjátékokat, amelyek valamilyen formában összefüggnek az ismeretlen világ felfedezésével és a logikai készséget is fejlesztik, mert Evelin korát meghazudtoló logikai készséggel rendelkezik.
Ezt a képességét már sokszor bebizonyította ikertesójának és szüleinek is, hiszen rajong a logikai játékokért - és a családi „összecsapásokban” természetesen mindig ő nyer!

Mikor a huncutul mosolygó kislány mindezeket elmesélte, szinte természetes volt, hogy milyen varázslatra is kéri meg a dzsinnt, a dzsinn pedig boldogan kereste meg azokat a társasjátékokat, amelyek a kórházban is feledtetni tudják vele a kezelések hosszú, nehéz időszakát.

Az érdekes, izgalmas kártyajátékok komoly logikai kihívást jelentenek, a kedvelt Monopoly társasjáték segítségével pedig igazi világutazóvá válhat és közben még „komoly bankár” is válhat belőle.

A kórházi időszakban elsősorban édesanyja próbálja legyőzni Evelint a játékokban - valószínűleg nem sok sikerrel -, de amikor szünetel a kórházi kezelés, otthon közösen játszik majd az egész család.

Drága kis Evelin, kívánunk neked mielőbbi gyógyulást és sok örömöt a játékban!


Köszönjük a KPMG Tanácsadó Kft. támogatását!


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2017.09.22.

Archívum



Belépés