Beszámolók


18.Július


Fantasztikus 4 napot tölthetett el a Csodalámpa kis csapata Máltán június végén. Már az indulás hozott egy kis izgalmat, de végül Fanniéknak is sikerült elérni a gépet!

Csodálatos országgal és emberekkel ismerkedhettünk meg. Feri és Zsuzsa vártak minket a reptéren, szállásunk két kint élő magyar családnál volt. Már az első nap fürödtünk a tengerben! Másnap reggel a delfináriumban kezdtünk, ahol Levi és Gyuri együtt úsztak a delfinekkel, Fanni pedig megsimogatta ezeket az aranyos állatokat.

Volt papagájetetés is, és Eszter segítségével külön delfinshow-t is láthattunk! További programok vártak még ránk: vitorláztunk és úsztunk a barlangok közelében, VIP helyről néztünk rock koncertet, grilleztünk, egy hatalmas teraszról gyönyörködtünk a városban és búcsúztunk el Máltától és egy rendkívüli közösségtől, a kinti lelkes és nagylelkű magyar csapattól!

Kedves Feri, Zsuzsa, Móni, Viti, Szergej, Adrienn, Eva, Janó, Eszter, Laci! Nélkületek nem valósulhatott volna meg ez a csodálatos, felemelő négy nap! Köszönjük szépen!


/ 9





Fanni levélben mondott köszönetet az utazásért:





A kívánságteljesítést köszönjük hazai magántámogatóinknak, akik már többször segítettek nekünk életre szóló örömet szerezni, valamint a Máltán dolgozó magyar baráti körnek, akik a helyszínen tevékenyen hozzájárultak, hogy a gyerekek öröme feledhetetlen legyen.

Hálásak vagyunk az Ernst & Young Magyarország vezetőinek és munkatársainak, valamint az általuk szervezett verseny egyetemista résztvevőinek, hogy támogatásukkal hozzájárultak Fanni kívánságának megvalósulásához, aki a delfinek kedvéért még úszni is megtanult...

Köszönjük a Malta Marine Park segítségét Fanni álmának valóra váltásában!


Márkus Mónika
kívánság-koordinátor
Málta, 2017.06.29.

Archívum



Belépés