Beszámolók


8.Június


A Zalaerdődön élő Miriamnak Budapesten, a Bókay utcai Klinikán teljesítettük a kívánságát, egy hófehér laptopot. A képen is látszik, milyen nagyon örült!

Miriam a betegsége miatt jelenleg magántanuló, nagyon szereti az állatokat, különösen a lovakat. Szívesen fonogat és gumiból karkötőt készít. Heti háromszor jár Budapestre kezelésre. A támogató család egyik tagja, Lili, aki lovasterapeuta, felajánlotta Miriamnak és Miriam édesanyjának, hogy amennyiben a kezelőorvosa engedélyezi, egyik alkalommal elvinné Őket a Picinyke Póniudvarba, az ott élő lovakhoz. Miután világossá vált, hogy Miriamot betegszállító autóval hozzák-viszik Zalából, és a szervezés nehézkes lenne, ezért Lili úgy döntött, a kicsi Alfi pónit fogja behozni egyszer a kórház udvarára Miriamhoz!

Egyelőre Miriamnak meg is mutatták Alfit, a pónit, de csak képeken. A kislány a látványnak is örült!

Erről a kívánságteljesítésről mindannyian feltöltődve, boldogan tértünk haza!




Köszönjük Löbl Juditnak és gyermekeinek, Szabó Dávidnak és Szabó Lilinek, kedves támogatóinknak az adományát és az alaszkai Iditarod szánhúzó kutyák versenyén egyedüli magyarként résztvevő Balogh Ottó úrnak, hogy Miriam álma is valóra válhatott!


Kiss Edit és Lángh Zsófia
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2017.05.29.

Archívum



Belépés