Beszámolók


27.Január



Bálint 13 éves nagyfiú, aki szeret kint lenni a szabadban, horgászni, oda van az extrém sportokért, de sajnos egy súlyos betegség most megakadályozza, hogy ezekben a tevékenységekben részt tudjon venni. Sokat van kórházban, így leginkább az internet, a számítógépes játékok, filmek kötik le. Ezért is kért a Csodalámpától laptopot, hogy a kórházban jobban és gyorsabban teljen az idő.

Egy pénteki napon kontroll vizsgálatra érkezett Bálint. A szakrendelőben várakoztunk Sándor Erikával, a kívánság teljesítőjével, amikor a szakrendelő ajtaján kilépve a nagyfiút megleptük. Bálint két mankóval tud közlekedni és gyorsan kérte, had üljön le, mert nem bír állni. Így az osztályon valósult meg az ajándék átadása. Miközben Bálint Erikával beszélgetett, lázasan bontotta ki a laptopot. Alig várta, hogy mehessen haza és beüzemelhesse.

Használd egészséggel a laptopod Bálint, és leld benne sok örömöd!

Köszönjük Sándor Erikának, kedves támogatónknak az adományát és az alaszkai Iditarod szánhúzó kutyák versenyén egyedüli magyarként résztvevő Balogh Ottó úrnak, hogy Bálint álma valóra válhatott!



Miholecz Judit
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2017.01.13.

Archívum



Belépés